ONE NIGHT OF ELVIS

ELVIS PRESLEY TRIBUTE (uk)
STARRING: LEE MEMPHIS KINGONE NIGHT OF ELVIS – Lee Memphis King

Postoje mnogi Elvis tribute izvođači, ali jedan je Lee Memphis King!

Lee Memphis King, najuspješniji europski, po mnogima i svjetski tribute izvođač Elvisa Presleya interpretira kralja s besprijekornom lakoćom i gotovo nevjerojatnom kombinacijom zapanjujuće preciznog vokala i strasti u svakoj izvedbi.

Tijekom posljednjih 10 godina dok je Lee bio na turneji sa svojim ‘One Night of Elvis’, dobio je brojna priznanja i rasprodao neka od najprestižnijih dvorana diljem Ujedinjenog Kraljevstva i SAD-a.

Lee Memphis King portretira Elvisa Presleya  na njegovom vrhuncu slave – tzv. „vegaškim godinama“ od 1969. do 1977. blistajući u najautentičnijim kostimima u kojima je Elvis nastupao.

Izvedba je u  potpunosti posvećena ‘vegaškim godinama’ kada je Elvis nastupao u Las Vegasu i turnejama diljem SAD-a i Kanade. Show upotpunjuje orkestar devet profesionalnih svjetskih glazbenika i pratećih vokala u kombinaciji s impresivnom video projekcijom koja prikazuje Elvisov život i glazbu.

Lee Memphis King sve to objedinjuje sa zapanjujućom autentičnošću – glasom koji je jednako važan za Leeja kao i strast i energija koju je Elvis unio u svoje pjesme

Nekoliko izjava o Lee Memphis Kingu:

Sudeći po ovoj kvalitetnoj izvedbi na punom Hammersmith Apollou, Lee Memphis King je sigurno među najboljim svjetskim imitatorima Elvisa ”. (The Stage Newspaper)

Kad sam zatvorio oči, mogao sam osjetiti Elvisa” (Joe Esposito – cjeloživotni prijatelj Elvisa Presleya.)

Ovo je najbliže tome da vidimo nastup samog kralja koliko smo se ikada mogli nadati” – (reakcija publike kazališta Palace u Manchesteru)

Iako je ovo nedvojbeno poštovanje i prikladan tribute show, nakon koncerta njegova publika hrli na njega kao da je pravi Elvis! Prava stvar, doista!“ (TV Bomb, Edinburgh Playhouse recenzija 2016.)

Ovo je najbliže da ćete ikada moći vidjeti Elvisa uživo! Iskoristite priliku da vidite zvijezdu! Lee izvodi Elvisa kao nitko drugi.. “ (North West End recenzija)

Show svjetske razine dolazi u Karlovac 29.6.2024.

Ne propustite!

https://leememphisking.com/