LORELEI

KARLOVACKarlovački Lorelei nastao je još 80-ih godina, a njegovi osnivači danas su uspješni glazbenici u poznatim bendovima kao što su Goblini i Stampedo. Nekadašnji bubnjar Darko Dobrodolac udahnuo mu je drugi život početkom 2010-ih okupivši oko sebe ekipu koja je postojeći repertoar pjesama obogatila novim skladbama prepoznatljiva zvuka.
Za istaknuti su nastupi na finalnoj večeri Rovinj Music Festivala 2017., Tesla Radio Festivalu (s bendovima kao što su Jonathan, My Buddy Moose, Chui itd.) Rock potoku (s Gužvom u šesnaestercu) te svirke po zagrebačkim klubovima Route 66 i Spunk.
Iza sebe bend ima EP (u audio i video izdanju) ”Bez laži i prevare” sniman uživo u klubu Mala scena HD te singlove ”Dobar duh” (posvećen stradalnicima potresa na području Siska, Petrinje i Gline) i ”Isti” koji je svjetlo dana ugledao u veljači ove godine..

Lorelei danas čine: Bruno Vojvodić (vokal), Darko Dobrodolac (bubnjevi), Domagoj Ćosić (gitara, vokal), Josip Lukinić (gitara, vokal), Martin Brozović (bass).

Na Karlovac Open air Tribute festivalu nastupaju u petak 9. srpnja s početkom u 21 sat.