LENNY JAY

Tribute to MICHAEL JACKSON (BRAZIL)Lenny Jay, Brazilac, rođen u Belo Horizonteu pjevač je i glumac koji od 2009. putuje po cijelom svijetu predstavljajući najveću pop zvijezdu svih vremena: Michaela Jacksona.

Lenny je privukao pažnju obožavatelja i producenata u Brazilu i inozemstvu. Njegov glas je toliko sličan glasu kralja popa da ih je ponekad jako teško razlikovati.. Osim glasa, Lenny neodoljivo i sliči Michaelu.

Nastupao je u različitim gradovima Brazila (Sao Paulo, Rio de Janeiro, Minas Gerais, Pernambuco, Goiás, Brasilia…) i u mnogim drugim državama (Čile, Argentina, Belgija, Njemačka, Grčka, Portugal, Španjolska, Meksiko ,Italija..).

Lenny je bio protagonist uspješne turneje po Grčkoj tijekom ljetne sezone, gdje ga je svjetski poznata holivudska glumica Lindsay Lohan pozvala da nastupi u njenoj kući na plaži na Mykonosu.

Michael Jackson tribute dolazi u punoj postavi – Lenny, bend, back vokali i plesači. Nastup na Karlovac Open air Tribute festivalu premijerni mu je nastup u Hrvatskoj.