JAILBREAK

tribute to GUNS N’ ROSES (sRBIJA,BG)Jailbreak, Guns’n’ Roses Real Tribute Band je osnovan 2003. godine u Beogradu i iza sebe ostavlja samo oduševljene fanove, ali i one kojima popularni Gunsi i nisu najomiljeniji bend.

Sastavljeni su od izuzetno kvalitetnih glazbenika koji osim glazbenim umijećem i u drugim sferama žele što više ličiti pravim Gunsima pa ćete u potpunosti imati dojam da je pred vama pravi Axl Rose, na gitari Slash te ostatak legendarne rock n’ roll ekipe…

Mogu se pohvaliti činjenicom da je bubnjar Guns’n’ Roses Real Tribute benda svirao turneju s Max Cavalerom (Sepultura) i Paulom DiAnnom, prvim pjevačem Iron Maidena.

Ekipa iz Jailbreaka vas zajamčeno neće ostaviti nimalo ravnodušnima sa svojim poprilično originalnim izvedbama mnogih hitova pravih Gunsa: Paradise City, Sweet Child O’ Mine, Don’t Cry, You Could Be Mine, November Rain, Welcome To The Jungle, Knockin’ On Heaven’s Door, Patience, It’s So Easy

Nakon što poharali Indiju i Brazil na velikim i uspješnim turnejama te odradili turneju po cijeloj Europi, u četvrtak 29.6.2023. dolaze u Karlovac na Karlovac Open air Tribute Festival.

Ne propustite!