CRYSTAL RIDERS

THE DOORS TRIbute (karlovac)Crystal RidersThe Doors tribute band iz Karlovca, djeluje od 2020. godine te se sastoji od četiri člana.

Vokal: Aleksandar Baić, poznat kao natjecatelj The Voice Hrvatska te kao frontman brojnih etabliranih glazbenih sastava na području Karlovca i Zagreba. Svojim baritonom, vrsnom vokalnom tehnikom i performansom vjerno oživljava Morrisonov lik i djelo.

Klavijature: Mario Domboš, Karlovački klavijaturist i producent, zaslužan za produkciju te vjernu reprodukciju i autentičnost zvuka Raya Manzareka, poznatog klavijaturista The Doorsa, čiji zvuk je nezaobilazan i prepoznatljiv već na prvoj noti.

Gitara: Marko Plavetić, karlovački gitarist, vjerni pratitelj Robbya Kriegera, gitarista The Doors. Svojom svirkom i  zvukom vjerno reproducira Kriegerov potpis koji je esencija i srž veličine The Doorsa.

Bubnjevi: Mario Klarić, renomirani live i studio bubnjar, privučen ideologijom i prepoznatljivim “grooveom” Johna Densmorea, vjerno kuca ritam ovog tribute banda koji je glavni temelj svake pjesme The Doors.

Band broji nastupe u cijeloj regiji, najznačajniji su u Hrvatskoj te u Bosni i Hercegovini. Karlovačkoj publici se s velikim uzbuđenjem raduju predstaviti baš na već sada jubilarnom Tribute festivalu u Karlovcu.