21st CENTURY ABBA

tribute to ABBA (uk, Birmingham)21st Century Abba je jedan od najboljih svjetskih ABBA tribute bendova osnovan u Birminghamu (UK), čiji izvanredni nastupi oduševljavaju publiku gdje god se pojave!

Četiri su godine za redom (od 2015. – do 2018.) osvajali nagradu za najbolji britanski „ABBA Tribute act“ na natjecanju „National Tribute Awards“ od strane „Agent’s Association of Great Britain“!

Nastupali su diljem Engleske, Škotske, Walesa, Irske, u Jordanu, Maldivima, Rumunjskoj, Švicarskoj, Izraelu i mnogim drugim državama diljem svijeta.

Po prvi puta nastupiti će u Hrvatskoj na Karlovac Open air Tribute festivalu.

Sjećate li se dana šljokica i čizama s platformom? Sjećate li se pjesama koje znate i volite: Waterloo, Mamma Mia, Take a Chance on Me, Super Trouper, Money Money…? Želite li se vratiti u vrijeme kada su eteri bili ispunjeni Agnethinim i Fridinim harmonijama, a plesni podij bio prepun ljudi koji su se kretali uz nezaboravnu glazbu Bennyja i Bjorna? 21st Century Abba vjerno izvodi sve najveće hitove „Super Swedesa“ koristeći najnovije tehnologije u kombinaciji sa živim glazbenicima koji će vas ostaviti bez daha!

Sve to možete doživjeti 1. srpnja u Karlovcu!